lock-it_habakis

YaleLogo

To Lock-it.gr είναι το όχημα στην προσπάθεια, που κάνει η επιχείρηση “Habakis” και οι συνεργάτες της, να εξυπηρετήσουν το ευρύ κοινό, που θέλει να αγοράσει λιανικώς εξοπλισμό και είδη ασφαλείας πρώτης ποιότητος εύκολα, γρήγορα και σίγουρα μέσω του διαδικτύου.

VC9883200

Εδώ θα βρείτε κυρίως προϊόντα του κορυφαίου οίκου ειδών ασφαλείας Yale αλλά και άλλων γνωστών εργοστασίων, τα οποία εισάγουμε εμείς απ’ ευθείας.

M41_BL_Side[2]

Κάποια από τα ιδιαίτερα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι το πρωτοποριακό πόμολο με κωδικό, που είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κλειδώσετε μια πόρτα με κωδικό,

travel safe montage

η εκπληκτική ηλεκτρονική κλειδαριά με δακτυλικό αποτύπωμα και πληκτρολόγιο αφής, τα ιδιαίτερα ηλεκτρονικά ματάκια πόρτας, το έξυπνο φορητό χρηματοκιβώτιοκαι τέλος η πολύ χρήσιμη κλειδοθήκη με κωδικό για να τοποθετείτε με ασφάλεια τα κλειδιά σας έξω από το σπίτι, χωρίς να τα αφήνετε κάτω από το χαλάκι ή μέσα στις γλάστρες…

Yale-Key-Access-FΠέρα από τα παραπάνω θα βρείτε μια πλήρη σειρά από ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια με κωδικό, αρκετά λουκέτα με κωδικό ή κλειδί, από απλά μέχρι βαρέως τύπου και θαλάσσης για όλες τις συνθήκες. Τέλος, θα βρείτε μια ηλεκτρονική κλειδαριά κωδικού/κάρτας με ιδιαίτερη εμφάνιση ειδική για γυάλινες πόρτες, πολύ εύκολη στην εγκατάστασή της.

Yale standard safe Home - YSB.250.EB1Σας προσκαλούμε λοιπόν να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για να δείτε και να μάθετε τα προϊόντα μας μέσα από τις ακριβείς περιγραφές, τις φωτογραφίες και τα video που έχουμε αναρτήσει.

Και μην ξεχνάτε πως όλες οι μεταφορές είναι δωρεάν στην πόρτα σας, μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, ανεξαρτήτως από το βάρος ή το τελικό ποσό πληρωμής.

onlyInside    YDG313-Card-Key-Remote-Keypad-Digital-Door-Lock-05[1]6292013123719PMY300C63127-Closed-Shackle-Padlock-Molybdenum-0003

Comments are closed.

Post Navigation