Ποιοί είμαστε

Από το 1979 οι επιχειρήσεις μας εξυπηρετούν με συνέπεια ένα ευρύ δίκτυο πελατών στον τομέα του αρχιτεκτονικού εξοπλισμού κτηρίων.

Η ξενοδοχειακή αγορά είναι το σημαντικότερο πεδίο των δραστηριοτήτων μας την τελευταία εικοσαετία. Δεν είναι τυχαίο πως 40.000 δωμάτια σε 300 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα έχουν εξοπλισμό αγορασμένο και υποστηριζόμενο από μας.

Η εισαγωγή και χονδρική πώληση συστημάτων ηλεκτρονικών κλειδαριών απ’ ευθείας από τους γνωστότερους ξένους οίκους του είδους έγινε το κύριο αντικείμενό μας, με κυριότερο προμηθευτή μας από το 2010 και μετά τον Ιταλικό οίκο CISA, που επισήμως μας έχει αναθέσει την διάθεση των ειδικών για τα ξενοδοχεία προϊόντων του.

Παραλλήλως εισάγουμε και διακινούμε προϊόντα και άλλων κορυφαίων στο είδος τους οίκων όπως είναι ο οίκος Yale με είδη ασφαλείας, ο οίκος Bartech με συστήματα αυτόματων minibar κ.α.

Τα Γραφεία μας και οι Αποθήκες μας είναι στην Κηφισιά Αττικής, από όπου γίνονται όλες οι ενέργειες είτε αυτές αφορούν σε δραστηριότητες για πωλήσεις είτε αφορούν σε δραστηριότητες μετά την πώληση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που προσφέρουμε, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.